Rajzolok

2007.08.10. 00:48 WToma

- A csoport létezésének fázisai tehát: forming, storming, norming, performing. Az első, "forming" fázis a csoport létrejöttét jelenti, ekkor alakulnak ki az első kapcsolatok, és érdemes megjegyezni, mert ezt sokan szokták elrontani a zárthelyiben, hogy...

Forming, storming, norming, performing. Forming, norming, sterporming, nem, ilyen szó nincs is, de akkor mi a fene lehetett, na de persze már elhúzta a diát. Hát, erről a menedzsment előadásról ennyit. A rejtvény is elfogyott. Nem kellett volna úgy sietni a szünetben.
Gúnyos félmosoly az arcon, körbepillantás. Beszélgetés, újságolvasás, laptopok, elszórtan jegyzetelők, zápor, zivatar. Ma is érdemes volt bejönni.
El kéne menni ebédelni. Csakhogy körülöttem mindenhol ülnek, ennyire pofátlan nem lehetek.

Mindegy, a lap jobb oldala még egészen üres. Akkor most itt elkezdünk egy arcot. Kör, vonal, vonal, laza vonal, miért folyik már ez a toll? Pedig majdnem új benne a betét. A jobb szem nagyobb, mint a bal. Nembaj, majd az orr állása kiegyenlíti, és akkor félprofilos lesz. Nem lett. Miért nem lett? Velem mindig szembefordulnak az arcok. Az áll kicsit hegyes, de szerencsére még lehet lecsípni, a többi majd árnyék lesz. Na egy kis hajat rá. Kerek frizura vagy lelógó? A lelógó soha se sikerül, a kerek meg mindig olyan lesz, mint ha sisak lenne rajta. Legfeljebb csinálok belőle katonát. Nem is lett rossz. Kire emlékeztet? Megvan, Ayanami. Akkor mehet mellé a tábla. Ayanami Rei -- EVA00.
Olyan szomorú arc lett. Persze, Rei mindig szomorú. Nem is mosolygott 26 részen keresztül. Ja, de egyszer. Megpróbáljak mosolygósat csinálni belőle? De akkor túl nagy lesz a száj. Akkor inkább a testet. Jesszusom, de hülyén áll már megint. Miért nem sikerül ez se soha? Mintha autót vezetne. Hopp, persze hogy vezet. LCL loaded, szinkronizációs értékek normálisak. Na akkor most az EVA. Hm. Ceruzával kellett volna rajzolni. Ez inkább egy... egy nemtommi, de nem EVA, az biztos. Asuka megölne, még szerencse, hogy nem neki kell vezetnie. Bár Ayanami is elég nyakas tud lenni. Sebaj, majd Ikari parancsnok helyre teszi. Szemüveg, feljebb tolja a kezével. Van egyáltalán teste Ikarinak? Nincs, az embert testközéptől egy íróasztal helyettesíti. Emberi tökéletesítés projekt. Fenébe, kezet se tudok rajzolni. Akkor le van kötözve. Így ni.
Rei Készen állsz? Hai. Indítsák Unit 00-t. Unit 01 fedezi És én?! Én vagyok a legjobb, nem küldhetitek ezt a két bénát helyettem! Te kussolsz, téged nem tudlak megrajzolni egyáltalán. Szóval Unit 01. Tanulok ez előzőekből, most a fejjel kezdem. De ronda fejed van hallod-e? Milyen már a szája? Úristen! Véres! Unit 01 irányíthatatlanná vált! (Evangelion gone berzerk again.) A pilótával minden kapcsolat megszakadt! Bementi egységet kilökni! Nem reagál a jelzésre. A célpont elhallgatott, Unit 01-nek 2 és fél perc működési ideje maradt. Unit 01 leállt. Shinji, jól vagy? I-Igen. Mi a fene? Ayanami nem kérdez! Pláne nem érdeklődik. Bár mintha a szeme kicsit emberibb lenne, mint általában. Persze, mert rossz a toll.
Most még rajzoljak Angyalt is? Csúcsra állított zebra kocka, ez a legegyszerűbb. Micsoda hülyeség. A főellenség egy zebracsíkos kocka, meg az árnyéka. Különben is, az kocka lett? Most már mindegy, lemenő nap, vége főcím.

- Sok sikert a zárthelyihez, ne felejtsék el megnézni, hogy hova kell menniük, ebben a teremben és a ChMax-ban fogják írni. Viszontlátásra.

Tapsvihar.

Szólj hozzá!

Címkék: anime írás evangelion

A bejegyzés trackback címe:

https://lazalom.blog.hu/api/trackback/id/tr54136508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása