Magyarázkodás a feltámadáshoz

2008.06.01. 12:16 WToma

Néha rámjön a "lusta vagyok, nem akarok semmit se csinálni" érzés, ilyenkor ezerszer olvasott könyveket olvasok, ezerszer játszott játékokat játszok, gitározok, akármit, csak ne kelljen semmi értelmeset csinálni. Az egyik ilyen alkalommal valamiért F1-es videókat kezdtem nézegetni a Nagy Videómegosztó Oldalon. Láttam balesetes videókat, idegesítő kommentátoros videókat, klipeket. Ezekből került ki a szerencsétlen, lúzer F1 versenyző alakja (akit már csak hagyománytiszteletből is Jason Brightwren-nek kellett elneveznem).

Hogy mennyire lett jó, azt az is mutatja, hogy a Lidércfényen majdnem két hónap alatt egy hozzászólást se kapott, tehát vagy nagyon rossz, vagy nagyon langyos, de semmiképpen sem túl jó. Szerintem az alapötlet itt sem rossz, bár nem tudom, hogy van-e egyáltalán valóságalapja, azaz létezik-e vagy létezett-e valamikor ilyen karakter az autóversenyzés történetében. Nem is annyira fontos, fogjuk föl inkább ujjgyakorlatnak, és akkor talán elmegy, éppenhogy.

Az ide felkerült verzióban javítottam egy apró hibát a Lidérceshez képest, de csak emiatt ne olvassa el senki, aki azt már olvasta. Az F1-rajongóktól pedig ezúton szeretnék elnézést kérni a történetben előforduló történeti, földrajzi, fizikai, gazdasági és egyéb képtelenségek miatt.

[Feltámadás]

Szólj hozzá!

Címkék: előszó

A bejegyzés trackback címe:

https://lazalom.blog.hu/api/trackback/id/tr5497530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása